Dealer actie

Dealer

De nieuwe Giulia en Stelvio B-Tech. Maak oogcontact en laat je verleiden. Binnenkort bij ons in de showroom!


De Giulia B-Tech:

EXTERIEUR - TECHNOLOGY TRAVELS IN STYLE.
Met zijn donkerglanzende details laat de Giulia B-Tech geen misverstand bestaan over zijn hightech karakter: het glanzend zwart van de sierlijst in de frontgrille, de portiergrepen, de buitenspiegelkappen, de raamlijsten en de uitlaateindstukken benadrukt zijn elegante en gespierde lijnen en maakt in één blik duidelijk dat hij is gebouwd voor het leveren van sportieve topprestaties.

INTERIEUR - THE ESSENCE OF COMFORT AND PERFORMANCE
De ergonomie en technologie in de cockpit zijn erop gericht de bestuurder optimaal van het rijden te laten genieten. Exclusieve details versterken daarbij de sportieve ambiance in het interieur.

INFOTAINMENT - THE BEST OF BOTH WORLDS: MAN AND MACHINE
De Giulia B-Tech is standaard uitgerust met een infotainmentsysteem van de nieuwste generatie. Dat kan niet alleen worden bediend met behulp van het 8,8” HD-scherm in het dashboard, spraakcommando's en de toetsen op het stuurwiel, maar ook met een multifunctionele draaiknop op de middenconsole: de Rotary Pad. Het systeem ondersteunt smartphone-integratie via Apple CarPlay en Android Auto™ voor veilig handsfree bellen, berichten checken en nog veel meer.

VEILIGHEID - EMOTIONS IN SAFETY
Mede dankzij de geavanceerde actieve veiligheidssystemen waarmee de Giulia is uitgerust, is hij in de EuroNCAP-botsveiligheidstest beoordeeld met vijf sterren en een score van 98 uit 100 voor de bescherming van volwassen inzittenden, de hoogste score ooit voor een personenauto.

WIELOPHANGING - A SUSPENSION SYSTEM PATENTED BY ALFA ROMEO
Dankzij de toepassing van geavanceerde ondersteltechniek en lichtgewicht materialen voor de wielophanging combineert de Giulia B-Tech een uitzonderlijk responsieve besturing met ongeëvenaard rijcomfort. De wielgeometrie is geoptimaliseerd met behulp van het gepatenteerde Alfa™ Link-systeem. Het gebruik van aluminium wieldraagarmen voor zowel de voor- als achteras zorgt daarbij voor een beperking van het onafgeveerde gewicht. Het resultaat is een uiterst stabiele wegligging die zich uitstekend leent voor een dynamische, maar veilige rijstijl.


De Stelvio B-Tech

EXTERIEUR - BLACK IS BACK AND MORE ADVANCED THAN EVER
De B-Tech is de nieuwste interpretatie van de Stelvio. Met zijn stijlvolle zwarte accenten scherpt hij het gedurfde Italiaanse design van deze baanbrekende SUV van Alfa Romeo verder aan, zowel vanbinnen als aan de buitenzijde. In elk detail toont hij zijn klasse, kracht en compromisloze karakter, een échte Alfa Romeo.

INTERIEUR - THE PUREST FORM OF DRIVING PLEASURE
In het interieur van de Stelvio B-Tech komen comfort en ergonomie samen in een omgeving waarin de bestuurder centraal staat. Verfijnd sportleder is harmonieus geïntegreerd met de modernste technologie voor een superieure rijbeleving, waaronder een 7” TFT kleurendisplay in het instrumentenpaneel, adaptieve cruise control en de online diensten van Alfa Connect die toegankelijk zijn via het 8,8” infotainmentscherm.

INFOTAINMENT - SIMPLY EXCEPTIONAL
De Stelvio B-Tech is standaard uitgerust met een 7” TFT kleurendisplay in het instrumentenpaneel en een Alfa™ Connect-infotainmentsysteem met 8,8” HD-touchscreen, DAB digitale radio en ondersteuning van Apple CarPlay en Android Auto™. Via een aangesloten smartphone biedt het systeem ook toegang tot de handige online diensten van Alfa Connect voor onder andere hulpverlening bij pech, een ongeval of diefstal van de auto, controle over de auto op afstand en het regelen van het onderhoud.

VEILIGHEID  -EVERYWHERE AT EVERY MOMENT
De Stelvio B-Tech is uitgerust met een reeks geavanceerde actieve veiligheids- en rijassistentiesystemen, waaronder IBS (Integrated Brake System). Dit door Alfa Romeo ontwikkelde 'brake-by-wire'-systeem waarin ook de stabiliteitsregeling is geïntegreerd, garandeert onder alle rijomstandigheden een directe en effectieve respons van het remsysteem.

WIELOPHANGING - THE EXHILARATION OF DRIVING
De Stelvio B-Tech kenmerkt zich door een lichtvoetig, maar tegelijk ook zeer stabiel rijgedrag. Deze vaak onverenigbaar geachte eigenschappen dankt hij aan zijn innovatieve wielophanging: het gepatenteerde AlfaLink™-systeem dat een optimaal bandcontact met de weg in snel genomen bochten combineert met een hoog rijcomfort. De uitgebreide toepassing van aluminium en composietmaterialen voor zowel de voor- als achterwielophanging zorgt daarbij voor een beperking van het onafgeveerde gewicht, wat zich vertaalt in een verdere verbetering van de stuurprecisie en wegligging.


Bent u op zoek naar meer informatie over deze actie?