AUTOEXPERT Abarth

Autoexpert is het garantieprogramma voor Fiat Chrysler-auto‘s: kies uw auto uit een ruim assortiment van modellen die geselecteerd en gecertificeerd zijn aan de hand van meer dan 85 testen.

Waarom Autoexpert?

controls

160 GECERTIFICEERDE TESTEN

Deskundigen van de autohandelaars die deelnemen aan het Autoexpert-programma controleren de auto en al zijn onderdelen: van de motor tot de transmissie, van de remmen tot het veersysteem en het elektrisch systeem en van de carrosserie tot het interieur.

kilometers

OCCASIONS DIE JONGER ZIJN DAN 6 JAAR EN MET MINDER DAN 130.000 KM

U kunt uw Autoexpert-occasion kiezen uit een ruim assortiment van auto‘s die geselecteerd zijn op basis van hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Om te garanderen dat u er lang rijplezier van heeft.

warranty

GARANTIE VAN 24 MAANDEN ZONDER KILOMETERBEPERKING*

De Autoexpert-garantie is de vrijgevigste op de tweedehandsautomarkt: ze omvat wegenwachtdienst, mobiliteitsservices en een vervangauto. Geen eigen risico voor eventuele reparaties.

offers

TOEGEWIJDE FINANCIERINGSOPLOSSINGEN

Wanneer u een voertuig van Autoexpert koopt, kunt u rekenen op verscheidene op maat gemaakte en flexibele financieringsoplossingen, waardoor u de auto kunt afbetalen tegen gunstige voorwaarden

 

*Mogelijk inclusief de resterende fabrieksgarantie.