Dealer actie

Dealer

LET’S PLAY AGAIN.

MAAK KENNIS MET DE JUBILEUM EDITIES VAN ABARTH! 

Dit jaar bestaat Abarth 70 jaar. Wat destijds begon met het maken van raceauto’s is nu uitgegroeid tot een merk van sportieve, krachtige en sterk presterende auto’s. Het jubileum vieren we met twee bijzondere Anniversary-edities: de Abarth 595 Turismo en de 595 Competizione. Beide voorzien van een nieuw design, krachtiger motor en nog rijker uitgerust. 

O.a. voorzien van: • Monza uitlaatsysteem • Performance Pack • Lederen en Alcantara Abarth stoelen by Sabelt met koolstofkuip • Supersport wielen • En nog veel meer

In 1949 stichtte Karl Abarth samen met Guido Scagliarini, Abarth & C. Hun allereerste creatie was de 204 A Roadster, gebaseerd op de FIAT 1100. Deze krachtpatser won direct het 1100 Sport Championship en de Formula 2 waarmee de basis voor een kleine, krachtige supercar was gelegd. Nu, zeventig jaar later, bouwen we nog steeds op de geest, passie en mentaliteit van Karl Abarth. Waarbij hij ons vooral leerde dat rijden niet alleen functioneel hoeft te zijn maar vooral fun. En dat gaan we vieren. Met maar liefst twee nieuwe limited edition anniversary modellen. De Abarth 595 Turismo en de 595 Competizione. Voorzien van een nieuw design, nog krachtiger motor en nog rijker uitgerust. Pure adrenaline en gebouwd voor het circuit.

Geen compromissen, alleen prestaties 
180pk (132kW) pure adrenaline met Garrett-turbo, Abarth voor- en achterschokdempers by Koni, “Record Monza” uitlaat met 4 pijpen en dubbele uitlaatmodus, vaste remklauwen van Brembo vooraan met 4 zuigers, Corsa 17” diamant lichtmetalen velgen en nog veel meer.

Performance Pack. Klaar voor het circuit.
Performance Pack met Abarth D.A.M. (Mechanical Limited Slip Differential), Abarth Corsa-stoelen by Sabelt in leder en Alcantara® met koolstofkuip, lichtere, sportievere Supersport-wielen en matzwart, verborgen antenne met aluminium 595 dakkap en esthetische aanpassingskit.

Nu standaard met 5 jaar garantie
In 2019 krijgt u bij aankoop van een nieuwe Abarth standaard 5 jaar garantie. Dit is inclusief mobilitieitsgarantie met dekking voor heel Europa. Ongeacht het aantal kilometers. Zo gaat u dus áltijd onbezorgd op pad door heel Europa met uw nieuwe Abarth.

Bent u klaar voor pure adrenaline? Kom langs voor een proefrit in een van de Abarth Anniversaryedities.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze actie?

5 jaar garantie betreft 2 jaar fabrieksgarantie + 3 jaar aanvullende garantie, zonder kilometerbeperking en inclusief jaar mobiliteitsgarantie (Europa-dekking). Kijk voor de volledige garantie- en verkoopvoorwaarden op abarth.nl. De verbruikscijfers zijn gebaseerd op de officiële Europese testmethode. Het daadwerkelijke verbruik hangt mede af van de omstandigheden en uw rijgedrag. Kijk voor de verkoopvoorwaarden op abarth.nl/verkoopvoorwaarden.