Zoek uw nieuwe auto

OVER ONS

Feestelijke opening Van Mossel Tilburg

Na de overname van Autobedrijf Otten in Breda afgelopen september en het hiermee verkregen dealerschap van Fiat, Alfa Romeo, Abarth en Jeep, breidt Van Mossel nu ook uit in Tilburg met deze merken. 15 Oktober zijn de deuren geopend van de splinternieuwe vestiging aan de Kraaivenstraat 20. Het is hiermee de tiende Van Mossel vestiging in de straat.

Vanuit de kennis en expertise van Van Mossel Breda (voorheen Autobedrijf Otten) zal de nieuwe vestiging geleid worden. Bij Van Mossel Breda gaat de ervaring met deze merken immers ver terug in de vorige eeuw. Er zullen in de nieuwe vestiging daarom ook veel bekende gezichten te zien.

De vestiging ziet er uit als door om een ringetje te halen. Het voldoet volledig aan de nieuwste eisen van deze tijd en zorgt voor een ultieme beleving van de merken Fiat, Alfa Romeo en Jeep. Tijdens een feestelijke opening kunt u profiteren van spectaculaire openingsaanbiedingen en veel gezelligheid! Vanzelfsprekend is iedereen die de nieuwe vestiging  wil komen bewonderen en tevens wil profiteren van mooie  aanbiedingen, van harte welkom! Een aantal vertrouwde ‘Bredase’-gezichten aangevuld met nieuwe Van Mossel gezichten staan klaar om zowel bestaande als nieuwe klanten een rondleiding te geven.


Graag tot ziens!Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Groep
Biedt meer dan u verwacht

Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Groep is met bijna 2.000 medewerkers in bijna 70 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grotere en vooraanstaande automotive bedrijven in Nederland. Ons bedrijf telt bijna 90 vestigingen in Nederland, België, Duitsland & Frankrijk. Als Van Mossel Automotive Groep zijn we onder andere dealer van de merken Fiat, Fiat Professional, Abarth, JEEP en Alfa Romeo. Met drie Mega Occasion Centra verdeeld over het land, vindt u bij ons ook een indrukwekkend ruim aanbod van gebruikte auto’s. Jaarlijks verkopen we meer dan 60.000 auto’s. Onderdeel van de Van Mossel Automotive Groep is verder een eigen leasemaatschappij – International Car Lease Holding, bestaande uit Van Mossel Autolease, J&T Autolease en DirectLease. Met een wagenpark van zo’n 70.000 voertuigen, behoort International Car Lease Holding tot de top 3 van leasemaatschappijen van Nederland. 

Naast de dealer & lease bedrijven kunt u ook terecht bij een van de 15 Van Mossel schadeherstelbedrijven, Van Mossel Glasservice, Van Mossel Klein schadeherstel, Van Mossel Financiële Diensten of Van Mossel Car Solutions voor carrosseriebouw, belettering of inrichtingen van uw bedrijfswagens.


Eric Berkhof
Algemeen Directeur

 

Onze missie:

De Van Mossel Automotive Groep is een familiebedrijf met bijna 70 jaar ervaring en nog altijd veel ambitie. Wij zien het als missie om onze belofte ‘Van Mossel biedt meer dan u verwacht’ ook voor u waar te maken. Persoonlijke aandacht, een breed scala aan mobiliteitsoplossingen en scherpe prijzen staan aan de basis van ons succes.

 

Onze visie:

Wij streven ernaar de meest aanbevolen aanbieder te zijn van mobiliteitsoplossingen in de breedste zin van het woord. Gebaseerd op kwaliteit, operationele perfectie, duurzame financiële resultaten en klanttevredenheid. Dit bereiken we door:

  • een multibrand strategie onder de paraplu van ons merk ‘Van Mossel Automotive Groep’
  • verdere (internationale) groei in automotive retail, leasing en schadeactiviteiten
  • optimaliseren van ons relatiebeheer door middel van CRM, internet en social media
  • investering in (persoonlijke) groei van ons personeel, organisatie en dienstverlening
  • scherpere prijzen voor de klant door continue kostprijsverlaging
  • zo dicht mogelijk bij de klant aanwezig te zijn

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

De Van Mossel Automotive Groep is ISO 9001 gecertificeerd en heeft het certificaat Erkend Duurzaam Plus inclusief EED Module in bezit. Hiermee voldoen we aan de wettelijke kwaliteitseisen die worden gesteld aan onze producten en diensten. Om onze klanttevredenheid echter op een nog hoger niveau te krijgen, biedt Van Mossel Automotive Groep meer dan u verwacht. Belanghebbenden krijgen bij ons dan ook op transparante wijze inzicht in de effecten van onze bedrijfsvoering op sociaal, ecologisch en economisch gebied.

 

CO2-reductie

Duurzaam ondernemen heeft letterlijk de toekomst. Bij de Van Mossel Automotive Groep zijn dan ook de drie belangrijkste begrippen van CO2-reductie verankerd in onze bedrijfsvoering, te weten; Bewustwording – Reduceren – Compenseren.

ONZE VESTIGINGEN